Zaposleni in sodelavci Laboratorija za multimedijo Fakultete za elektrotehniko (LMMFE) so v sodelovanju s študenti multimedije že tradicionalno pomagali pri izvedbi informativnih dni za prvostopenjske študijske programe na Fakulteti za elektrotehniko (FE).

V sodelovanju s Službo za komuniciranje FE so v januarju in februarju poskrbeli za videoprodukcijo prikazov praktičnih eksperimentov, ki so bili izvedeni v večini laboratorijev fakultete, ter tudi za video produkcijo predstavitev smeri in splošnih informacij o študiju na FE.

Videi praktičnih eksperimentov so vključeni v spletni portal Virtualni sprehod po UL FE, ki si ga lahko ogledate na povezavi in je osnovan na interaktivnih video vsebinah s 360-stopinjskim zajemom, prav tako pripravljenih v sklopu informativnih dni. Hkrati so bili za omenjeni portal pripravljeni tudi interaktivni predmetniki za vse študijske smeri, kar bodočim študentom približa pogled na organizacijsko strukturo študija.

Med informativnimi dnevi so zaposleni, sodelavci in študenti pomagali pri izvedbi 6 prenosov v živo iz 2 prostorov, kjer je del diskusije potekal v živo, del videovsebin pa je bil predpripravljen. Videposnetek predstavitve v živo za študijski program Multimedija si lahko ogledate na povezavi.

Upamo, da smo vas navdušili za študij in da se bomo lahko oktobra ob začetku študijskega leta videli v prostorih fakultete!

Komentirajte