Storitev:

PrototipiranjeRazvojTestiranjeRaziskaveIzobraževanje

Področje:

IoTBlockchainTelekomunikacije in 5GMultimedijske aplikacijeUporabniški vmesniki in dostopnost...drugo

Kontaktna oseba (*):

Naziv podjetja:

Email (*):

Telefon:

SporočiloStrinjam se z pogoji uporabe podatkov. (*)

S čim vam lahko pomagamo?

Če v vaši organizaciji razmišljate, kako bi vpeljali pridobitve digitalne transformacije od telekomunikacij in varnosti do aplikacij in rešitev AR/VR ter od usposabljanj do odprtih inovacij in s tem posegli po višji produktivnosti in rezultatih, predlagamo, da začnemo dialog.

V LTFE in LMMFE zagotavljamo timsko raziskovalno, razvojno in prototipno okolje z dostopom do mednarodnih povezav in projektov. Z inovativnim projektnim delom podjetjem povečujemo dodano vrednost za globalno konkurenčnost podjetij in ustvarjamo nova delovna mesta.

Veselimo se sodelovanja z najboljšimi!

Univerza v Ljubljani
Fakulteta za elektrotehniko
Laboratorij za telekomunikacije
Laboratorij za multimedijo

Tržaška cesta 25
1000 Ljubljana

Kako do nas?

Najdete nas v Ljubljani na Tržaški cesti 25.

 Z avtom:

Iz smeri Kopra »po stari cesti«: Peljete se proti centru Ljubljane, iz Tržaške ceste zavijete na Jadransko ulico, nato na prvem semaforju levo ter v prvem možnem križišču zopet levo. Pred zapornico pozvonite in parkirajte na levi strani.

Z obvoznice: Obvoznico zapustite na izvozu št. 35 Ljubljana – zahod in nadaljujete desno po Tržaški cesti. Po približno 2 km vožnje zavijte desno na Jadransko ulico, nato na prvem semaforju levo ter v prvem možnem križišču zopet levo. Pred zapornico pozvonite in parkirajte na levi strani.

Z avtobusom:

Do nas se lahko pripeljete z avtobusom št. 1 ali št. 6 in izstopite na postaji Hajdrihova. Fakulteta se nahaja nasproti Pizzerije in špagetarije Volta.

Iz smeri letališča Jožeta Pučnika Ljubljana:

Sledite oznakam za Ljubljano, na razcepu Kozarje se držite levo in sledite tablam za Ljubljana – zahod, ljubljansko obvoznico zapustite na izvozu št. 35 Ljubljana – zahod. Na križišču zavijete desno na Tržaško cesto, po približno 2 km vožnje zavijte desno na Jadransko ulico, nato na prvem semaforju levo ter v prvem možnem križišču zopet levo. Pred zapornico pozvonite in parkirajte na levi strani.