Z veseljem napovedujemo prihajajoče tretje srečanje partnerjev projekta CODIL in tematsko delavnico, ki bo potekala na Irskem. To srečanje bo posvečeno raziskovanju teme “Disruptivne tehnologije v službi regionalnih inovacijskih ekosistemov”. Veselimo se poučnih razprav, dinamičnih predstavitev in prebojnih idej.

Delavnica si prizadeva razkriti, kako disruptivne tehnologije spreminjajo pokrajino regionalnih inovacijskih ekosistemov. Partnerji projekta CODIL bodo imeli priložnost raziskati transformacijski potencial tehnologij in posledice teh za regionalne politike ter strategije.

Dogodek bo potekal med 19. in 21. marcem 2024 v živahnem mestu Galway in ne bo le platforma za izmenjavo znanja, temveč bo partnerjem projekta omogočil tudi obisk dveh pomembnih digitalnih središč: gteic@An Cheathrú Rua in gteic@An Spidéal. Ti obiski bodo osvetlili delovanje spletne strani ConnectedHubs.ie in omrežja gteic Hub, ponujajoč dragocene vpoglede v njihovo vlogo pri spodbujanju inovacij na regionalni ravni.

Medtem ko se podajamo na to pot raziskovanja, vas vabimo, da ostanete povezani z nami za namen spremljanja delavnice. Sledite #ProjektCODIL, ki tlakuje pot v prihodnost inovacij in spodbuja sodelovanje v regionalnih ekosistemih.

Komentirajte