Minuli četrtek se je s podelitvijo certifikatov in neformalnim druženjem zaključila že 16. sezona tečajev, ki poteka pod okriljem mednarodne akademije Cisco Netacad. V študijskem letu 2018/19 je bilo izvedenih 15 večtedenskih tečajev na temo CCNA, CCNP, Linux, IoT in Python.  Kot vsako sezono je bilo preživljanje popoldanskih ur na tečajih poučno in nasploh produktivno. Tečajniki iz različnih podjetij in starostnih skupin (od srednješolcev do izkušenih omrežnih administratorjev) pa so prepričani, da jim bo pridobljeno znanje olajšalo vsakodnevno delo s profesionalnimi izzivi.

Za jesen 2019 so že napovedani novi in nadaljevalni tečaji, s spremembami na področju industrijskih certifikacij pa se bo tudi vsebina tečajev nekoliko spremenila in dopolnila.    

Tečaji v letih 2018 in 2019

Vsem tečajnikom čestitamo za uspešen zaključek in certifikacijo, vsem mentorjem in sodelujočim pri izvajanju tečajev pa želimo brezskrben poletni oddih.

Inštruktorji v tej sezoni so bili (od leve proti desni): Leon Š. Južnič, Gregor Balkovec, Jan Turk, Žan Černivec, Aljaž Martinčič, Maj Vilfan, Peter  A. Bizjak, Jaka Cijan (na fotografiji manjkata še Maks Šuštar in Dušan Kozic)

Komentirajte