Še nekaj prostih mest na tečaju CCNA in C++

Sezona Cisco tečajev se je začela. Še vedno se lahko prijavite na tečaja:

Pomanjkanje IKT strokovnjakov je opazno v vseh gospodarskih panogah. Če se želite usposobiti za uspešno kariero v sodobnem svetu vedno povezanih naprav, je tečaj CCNA prava izbira. Tečaj poteka 1x tedensko.

Če se želite naučiti programirati v najbolj zmogljivem programskem jeziku, vam ponujamo tečaj Osnove programiranja v C++. Predstavljeni so univerzalni koncepti v programiranju, zato je tečaj primeren za vse, ki se želijo naučiti osnov programiranja skozi uporabo programskega jezika C++. Tečaj poteka 2x tedensko.

Vas zanima, kako poteka učenje v Cisco akademiji?

Tečaje Cisco omrežne akademije odlikuje izrazito praktično naravnano delo, kjer s pomočjo multimedijskega gradiva, številnih praktičnih vaj na opremi in emulatorjih ter mentorstva izkušenih inštruktorjev pridobite potrebno znanje in kompetence za delo na realnih izzivih iz prakse.

Vljudno vabljeni na predstavitev tečajev, ki bo v četrtek, 22.2.2018 ob 13:00 v Applab na Fakulteti za elektrotehniko (program).

Pokazali bomo, kako potekajo tečaji, kaj pridobite in kaj se naučite. Na voljo bomo za vsa vprašanja v zvezi z novo sezono tečajev.

Vabljeni!

Komentirajte