Z novim letom vam ponujamo paketno ponudbo tečajev, ki je primerna za vse, ki želijo postopoma in ugodno pridobiti celostno znanje, ki je potrebno za uspešno delo na področju interneta stvari ali analitike podatkov.

Učne poti predlagajo sosledje tečajev, ki se vsebinsko in zahtevnostno dopolnjujejo ter nadgrajujejo. Odvisno od vaših potreb po znanju in kariernih načrtov, si lahko program usposabljanja sestavite sami. Mi vam ponujamo optimalno pot do željenega cilja ter popust ob nakupu paketa. Naše osnovno vodilo je, da preko veliko praktičnega dela pridobite takoj uporabno znanje.

Paket Internet stvari

Trajanje: 25 srečanj

Vključuje tečaje:

  1. Osnove programiranja: Python; Trajanje: 9 tednov
  2. IoT Fundamentals: Arduino in povezovanje stvari; Trajanje: 8 tednov
  3. IoT Fundamentals: Raspberry Pi in IoT infrastruktura; Trajanje: 8 tednov

Zakaj izbrati paket: Naučili se boste osnove programiranja v Pythonu in uporabe pri projektih interneta stvari ter spoznali najbolj uporabljene IoT platforme za domačo uporabo: RP in Arduino.

Za koga: Paket je primeren za vse, ki se, ki jih zanima področje IoT ter vse, ki želijo razviti lastni IoT izdelek.

Certifikati: PCAP | Certifikat Python Certified Associate Programmer (Python Institute) in IoT Fundamentals: Connecting Things (Cisco Networking Adademy)

Prihranite: Z nakupom paketa boste prihranili 20%.

Prijava: Prvi tečaj »Osnove programiranja: Python« se začne 18.2.2019. Ob prijavi vpišite kodo »Paket IoT«. Prijavite se na povezavi: http://www.ict-academy.eu/sl/3/232/osnove-programiranja-python

Paket Analitika podatkov in Big Data

Trajanje: 26 srečanj

Vključuje tečaje:

  1. Osnove programiranja: Python; Trajanje: 9 tednov
  2. IoT Fundamentals: Analitika podatkov v Python-u; Trajanje: 9 tednov
  3. IoT Fundamentals: Big Data; ; Trajanje: 8 tednov

Zakaj izbrati paket: Naučili se boste osnove programiranja v Pythonu in uporabe pri obdelavi podatkov.

Za koga: Paket je primeren za vse, ki jih zanima področje obdelave podatkov in Big Data, ter za vse, ki želijo razviti kariero na področju obdelave podatkov.

Certifikati: PCAP | Certifikat Python Certified Associate Programmer (Python Institute) in IoT Fundamentals: Big Data & Analytics (Cisco Networking Adademy)

Prihranek: Z nakupom paketa boste prihranili 20%.

Prijava: Prvi tečaj »Osnove programiranja: Python« se začne 18.2.2019. Ob prijavi vpišite kodo »Paket Big Data«. Prijavite se na povezavi: http://www.ict-academy.eu/sl/3/232/osnove-programiranja-python

Povezave za več informacij:

Več o paketni ponudbi: http://www.ict-academy.eu/sl/iot-academy/internet-of-things-academy

Več o tečaju Python: http://www.ict-academy.eu/sl/cisco-networking-academy-tecaji/python

Več o tečajih IoT in analitika podatkov: http://www.ict-academy.eu/sl/cisco-networking-academy-tecaji/iot-fundamentals-connecting-things

Komentirajte