Pridružite se nam na prvi slovenski konferenci, posvečeni VR/AR tehnologijam ter otvoritvi VR/AR/MR laboratorija za vse navdušence tehnologij prihodnosti! Na konferenci, ki se bo v četrtek, 21. 3. 2019, odvijala v Tehnološkem parku Ljubljana, bomo v vidnih vlogah sodelovali tudi člani Laboratorija za multimedijo – LMMFE in Laboratorija za telekomunikacije – LTFE.

Konferenca bo osvetlila nekatera pomembna vprašanja o prihodnosti in izzivih odprtega inoviranja ter uporabe VR/AR tehnologij v Sloveniji in v svetu. Prav tako bo predstavila aktualno VR/AR sceno in povezala deležnike slovenskega ekosistema ter pokazala primere dobrih praks odprtega inoviranja, digitalne transformacije in prenosa VR/AR idej v podjetništvo in industrijo.

Ob tej priložnosti bo odprt VR/AR LABORATORIJ. Laboratorij bo predstavljal stičišče za slovenske VR/AR tehnologije in bo vključeval vse ključne akterje, od fakultet, raziskovalnih organizacij, podjetij do posameznih navdušencev, ki delujejo v smeri razvoja te tehnologije.

Za dodatne informacije in program konference sledite povezavi: http://www.tp-lj.si/sl/dogodki/look-around-360-2019-02-21 

Komentirajte