Razvoj novih aplikacij, načrtovanje in vzdrževanje omrežne infrastrukture, skrb za varnost, pametna proizvodnja in drugi digitalni poslovni sistemi ustvarjajo potrebo po kadrih z ustreznim tehničnim znanjem. Izzivov, s katerimi se lahko spoprimete, je neskončno, vrata v mednarodno okolje pa na stežaj odprta.

Predstavljamo tečaje kjer boste dobili znanje in kompetence za delo v najboljših podjetjih:

 

CCNA 1 – Osnove omrežij Začetek: 17.10.2017
CCNA 3 – Razširljiva omrežja Začetek: 19.10.2017
(vrstni red modulov je priporočen, ne pa obvezen)

 

CCNA Security Začetek: 17.10.2017
CCNP 2 SWICH Začetek: 16.10.2017

 

Osnove programiranja v C++ Začetek: 18.10.2017
Uvod v Linux Začetek: 19.10.2017

 

NOVOIoT Fndamentals Začetek: 17.10.2017

 

Ponujamo programe usposabljanja iz kibernetske varnosti, Interneta stvari, omrežnih tehnologij, Linuxa in programiranja ter tako sledimo mednarodnim potrebam gospodarstva.

 

 

Tečaji potekajo na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani, v majhnih skupinah, v popoldanskem času. Poudarek je na praktičnem delu s profesionalno opremo.

 

Cisco Certified Network Associate (CCNA) celovito predstavi področje omrežnih tehnologij. Usposobite za projektiranje, vzpostavitev, nastavitev in vzdrževanje manjših do srednje velikih računalniških omrežij.

 

Cisco Certified Network Professional (CCNP) je teoretično in praktično bogat program, kjer pridobite profesionalna znanja za projektiranje in vzdrževanje naprednih konfiguracij računalniških omrežij.

 

Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security) obravnava področje varnostnih tehnologij, od razvoja varnostne infrastrukture do prepoznave varnostnih groženj v omrežjih ter njihovega zmanjševanja. Skozi reševanje realnih problemov omogoča pridobivanje dragocenih praktičnih izkušenj.

 

Linux Essentials predstavi osnove Linuxa, zato je tečaj dobro izhodišče za vse, ki se šele spoznavajo z operacijskim sistemom Linux.

 

Osnove programiranja v C++ predstavi univerzalne koncepte v programiranju, zato je tečaj primeren za vse, ki se želijo naučiti osnov programiranja skozi uporabo programskega jezika C++.

 

Uvod v Internet stvari združuje najboljše delavnice iz MakerLab Ljubljana in najnovejši Cisco tečaj IoT Fundamentals. kjer se boste naučili ustvariti svoj prototip IoT rešitve, pri čemer boste uporabili znanja elektronike, omrežnih tehnologij in podatkovne analitike.

 

CENE IN POPUSTI

 

 

Komentirajte