Vabimo vas na delavnici z naslovom Ustvarjalni laboratoriji v pedagoškem procesu in Dostopnost tehnologij za navidezno in obogateno resničnost v izobraževanju.

Delavnica Dostopnost tehnologij za navidezno in obogateno resničnost v izobraževanju bo potekala 26.3. od 12.00 do 16.00 v predavalnici AppLab na UL Fakulteti za elektrotehniko. Izvajata jo doc. dr. Jože Guna in Gregor Burger, mag. inž. el.

Na delavnici se boste seznanili s tehnologijami navidezne (Virtual), obogatene (Augmented) in kombinirane resničnosti (Mixed Reality) ter možnostmi njihove uporabe v izobraževanju. Na primerih boste spoznali, kako dostopne in zrele so izbrane tehnološke rešitve, kako jih uporabimo ter kakšne priložnosti in izzive prinaša njihova uporaba. Izbrane tehnološke rešitve in opremo boste preizkusili osebno in skozi lastno izkušnjo oblikovali mnenje o uporabnosti.

Povezava na dodatne informacije in prijavo.

Delavnica Ustvarjalni laboratoriji v pedagoškem procesu  bo potekala 29.3. od 9:00 do 12:00 v predavalnici AppLab na UL Fakulteti za elektrotehniko. Izvajata jo mag. Luka Mali in mag. Marko Papić.

Na delavnici boste spoznali koncepte ustvarjalnih laboratorijev, ki se uveljavljajo v izobraževanju STEM tako na visokošolski kot tudi na osnovnošolski in srednješolski ravni. Seznanili se boste s praksami vključevanja tehnologij, kot so Internet stvari, 3D tiskalniki, cenovno dostopni mikrokrmilniški sistemi, v poučevanje. Spoznali boste, kako zasnovati in vpeljati ustvarjalne laboratorije v delo, ter se seznanili s primeri dobrih praks doma in v tujini.

Povezava na dodatne informacije in prijavo.

Komentirajte