TELEKOM SLOVENIJE VABI V DIGITALNI SVET PRILOŽNOSTI IN RAZPISUJE KADROVSKE ŠTIPENDIJE ZA ŠTUDIJSKO LETO 2018/19. TE ZANIMA? PRIJAVI SE, PA ROKA!

Kdo lahko dobi kadrovsko štipendijo Telekoma Slovenije?

Kadrovske štipendije so namenjene študentkam in študentom programov Multimedija in Elektrotehnika Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani. Za štipendijo lahko kandidirajo študentke in študentje 1. stopnje dodiplomskega študija od vključno drugega letnika dalje in 2. stopnje podiplomskega študija v Sloveniji.

Kako do štipendije?

Preprosto. Tvojo prijavo potrebujemo najkasneje do 30. septembra 2018, in sicer na e-naslov .

K prijavi priloži:

  • potrdilo o opravljenih izpitih oziroma zadnje študijsko spričevalo
  • dokazilo o povprečni oceni, ki si jo dosegel oz. dosegla v zadnjem šolskem letu
  • potrdilo o vpisu v študijsko leto 2018/19
  • svoj življenjepis, da te malo bolje spoznamo.

V njem nam napiši, zakaj si se odločil/a za ta študij, kaj te pri študiju najbolj navdihuje, katero področje te najbolj zanima, kje se vidiš v prihodnosti. Svojo predstavitev nam lahko pošlješ v pisni ali pa v video obliki.

Izbranim študentkam in študentom bomo poleg tega, da vam bomo zagotovili kadrovsko štipendijo, glede na potrebe pomagali tudi tekom študija, in sicer z mentorstvom pri praktičnem usposabljanju, podporo pri pripravi seminarskih, projektnih, diplomskih in magistrskih nalog, zagotovili bomo uporabo sodobne IKT opreme, pa tudi podporo pri nadaljnjem osebnem in strokovne.

In nenazadnje: pri nas boš sodeloval/a z vrhunskimi strokovnjaki, imel/a boš vpogled v najnaprednejše komunikacijske tehnologije in trende, sodeloval/a boš pri razvoju komunikacij in imel/a vpogled v sisteme, ki omogočajo delovanje omrežja in storitev.

Te zanima? Veselimo se tvoje prijave.

Komentirajte