25. septembra od 14.00 do 19.00 v veliki predavalnici na Fakulteti za elektrotehniko (Tržaška cesta 25, Ljubljana; brezplačno parkiranje)

Na konferenci boste izvedeli, zakaj digitalizacija v turizmu tudi v prihodnje ostaja eden največjih izzivov turistične industrije, saj vodi v ustvarjalnost in inovacije, povečuje zadovoljstvo potrošnikov ter spodbuja nove poslovne modele, nove vrednostne verige in nove poslovne ekosisteme.

Odkrili boste priložnosti, ki jih digitalna transformacija prinaša vašemu podjetju, organizaciji in destinaciji. Strokovnjaki, ki jo izvajajo v praksi, bodo z vami delili praktične nasvete in izkušnje.

Spoznali boste izzive in rešitve za ‘Družbo 5.0’, saj digitalna tehnologija korenito spreminja naš vsakdan. ‘Družba 5.0′ temelji na trajnostni in etični digitalizaciji. Ta koncept že uresničujejo Japonci.

Celoten program je na voljo tule.

Dobrodelni namen in organizatorji konference

Konferenca je dobrodelna, saj bo izkupiček konference v Rotary klubu Ljubljana Center namenjen projektu ‘Štipendije mladim talentom’ in v  Rotary klubu Logatec projektu ‘Soča’ – počitnice za otroke iz socialno ogroženih družin.
Dogodek soorganizirajo Rotary klub Ljubljana Center, Rotary klub Logatec, Katedra za IKT Fakultete za elektrotehniko Univerze v Ljubljani in ePrvak group (Potnik.si).

 

Komu je konferenca namenjena?

​Konferenca je namenjena deležnikom na področju turizma (turističnim organizacijam LTO, TIC, hotelirjem, turističnim agencijam, vodstvu podjetij, vodjem marketinga, vodjem IT, podjetnikom, startupom, poslovnim partnerjem turističnih podjetij), torej vsem, ki se želite naučiti, kako uspešno izvesti digitalno transformacijo v vašem podjetju/ustanovi.

 

Posebne ugodnosti:

  • partnerji Katedre za IKT FE 20 € popusta,
  • alumni FE ali alumni UL 17 € popusta,
  • za študente je vstop brezplačen.

 

Prijave na konferenco

 

Dodatne informacije in interes za sodelovanje: info@rclc.si .

Komentirajte