Usposobite se za uspešno kariero v sodobnem svetu vedno povezanih naprav, brezžičnih komunikacij, interneta in varnostnih izzivov.

Omrežne tehnologije so vključene v vse segmente človeške dejavnosti. Ko odpovejo komunikacije, se svet tako rekoč ustavi. Zato potrebe po strokovnjakih s področja IKT stalno naraščajo. Potrebni so v vseh gospodarskih panogah in jih zato na celotnem področju EU (in širše) močno primanjkuje.

Zakaj izbrati program CCNA (Cisco Certified Network Associate)?

Tečaj Cisco Certified Network Associate (CCNA) celovito predstavi področje omrežnih tehnologij. Udeležence usposobi za projektiranje, vzpostavitev, nastavitev in vzdrževanje manjših do srednje velikih računalniških omrežij.

Začetek tečaja CCNA1 bo 22.2.2018, 16:15, na Fakulteti za elektrotehniko.

Trajanje: 9 srečanj; tečaj bo potekal ob četrtkih med 16:15 in 20:15.

Znanje je moč. Certifikat je dokaz.

Cisco certifikati že vrsto let veljajo za najbolj iskane in zaželene certifikate s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij. Hierarhični sistem Cisco certifikatov odseva izobraževalno pot, ki je zasnovana na način, da posameznika vodi od začetne »Entry-Level«, preko “Associate” do najvišje »Proffesional« stopnje.

Cisco Certified Network Professional (CCNP)

Program, kjer pridobite profesionalna znanja za projektiranje in vzdrževanje naprednih konfiguracij računalniških omrežij, s poudarkom na naprednem usmerjanju in razširljivosti omrežij.

CCNP ROUTE Začetek: 19.2.2018

Cisco Certified Network Associate Security (CCNA Security)

Program obravnava področje varnostnih tehnologij, od razvoja varnostne infrastrukture do prepoznave varnostnih groženj v omrežjih ter njihovega zmanjševanja. Skozi reševanje realnih problemov omogoča pridobivanje dragocenih praktičnih izkušenj.

CCNA Security Začetek: 22.2.2018

 

Prijava

CENE IN POPUSTI

Dodatni popust velja za študente Fakultete za elektrotehniko, smer IKT.

PRIJAVITE SE TUKAJ

Komentirajte