Predstavljamo najnovejši 15 tedenski tečaj, kjer se boste preko veliko praktičnega dela z mikrokrmilnikom Arduino, Raspberry Pi, 3D tiskalnikom in množico senzorjev naučili:

  • ožičiti senzorje in komunikacijska vodila ter programirati aplikacijske vmesnike;
  • uporabljati operacijski sistem Raspbian in programski jezik Python;
  • uporabljati 3D tiskalnik in simulator Cisco Packet Tracer.

 

Tečaj se zaključi z izdelavo prototipa (lastne) rešitve s področja Interneta stvari ter z mednarodno certifikacijo Cisco IoT Fundamentals: Connecting Things.

 

Izrazito praktične delavnice, kjer se predstavijo ključna področja, ki jih moramo poznati pri izdelavi rešitev Interneta stvari (IoT).

 

Tečaj se začne 17. oktobra 2017 in bo potekal ob torkih, med 16:15 in 20:15, na Fakulteti za elektrotehniko v Ljubljani. Delo poteka v majhnih skupinah, za opremo in material je poskrbljeno. Cene in popusti.

 

Tečaj se izvaja v sodelovanju z MakerLab Ljubljana.

 

Več o dogodku in program

 

Prijava na dogodek

 

Predavatelji = Makerji

 

Leon Štefanič Južnič, LTFE
sodelavec v Laboratoriju za telekumunikacije in študent na Fakulteti za elektrotehniko UL. Ukvarja se s področjem Interneta stvari in izvajanjem Arduino delavnic. Kot mentor sodeluje tudi z OpenLabom v Kranju, kjer mentorira projekte iz področja Interneta stvari.

 

Anže Kožar, MakerLab
CEO, CTO & Co-Founder Audibook d.o.o. Vodja razvoja v podjetju Audibook, z večletnimi izkušnjami na področju IoT in DIY. Predavatelj in mentor v MakerLab Ljubljana. https://www.linkedin.com/in/anzekozar/

 

Komentirajte