V Laboratoriju za telekomunikacije na Fakulteti za Elektrotehniko UL se ukvarjamo s številnimi projekti iz področja Interneta stvari, telemedicine, e-oskrbe, aktivnega življenja, IKT storitev in produktov za pametna okolja – stavbe, mesta in vasi, ustvarjalnih laboratorijev ter odprtega inoviranja. Zaradi povečanega obsega dela iščemo pomoč pri delu na projektu EkoSMART (http://ekosmart.net/sl/o-projektu/) ter projektih v povezavi z Digital Innovation Hubs in vzpostavitvijo mreže ustvarjalnih laboratorijev »FabLab mreža Slovenija«.

K sodelovanju ste vabljeni vsi, ki vas omenjene teme zanimajo in želite prispevati k razvoju konceptov in konkretnih pilotnih rešitev oziroma sodelovati pri vzpostavljanju kulture odprtega inoviranja.

Od vas pričakujemo:

  • timsko delo v – sodelovali boste v interdisciplinarnem timu, z različnimi partnerji iz industrije in drugih razvojno raziskovalnih institucij
  • da ste pismeni v slovenskem in angleškem jeziku – poleg veliko sprotne pisne komunikacije s sodelavci in partnerji, boste sodelovali pri pisanju projektnih izsledkov in priporočil ter pisanju mesečnih in zaključnih projektnih poročil.
  • da ste zanesljivi in natančni
  • da se dobro počutite v multikulturnem okolju (sodelovali boste v mednarodnih projektih)
  • Poznavanje področja evropskih razpisov oz. če imate konkretne izkušnje pri izvajanju ali vodenju evropskih projektov (H2020, Interreg, Erasmus+), je prednost.

Odprti smo za različne oblike sodelovanja (pogodbeno sodelovanje, redna zaposlitev …)

Pišite na delo@ltfe.org in nam sporočite, zakaj naj izberemo ravno vas.

Komentirajte